Yüksek Kaliteli Anodizasyon Mat Alüminyum Profiller Dolap Kapıları için Premium Sınıf 6063 T5

Temel özellikler
Menşe yeri: FOSHAN
Marka Adı: Intop
Sertifikasyon: ISO 9001-2008, CQM, SGS
Model Numarası: Diğer
Ticaret Mülkleri
Asgari sipariş miktarı: 5 ton
Fiyat: $3.45/kg
Ödeme Şartları: L/C,T/T
Tedarik Yeteneği: 20'den fazla konteyner/ay
Özellikler
Surface treatment: Anodize edilmiş Matte or not: Mat
Shape: Özel Ekstrüzyon Şekli ODM&ODM: Kabul edilebilir
Material: Alüminyum Alaşımlı 6063 Temper: T4 T6 T5
Thickness: 1.25 mm Deep processing: Bükme Kesme vb.
High Light:

Anodize Alüminyum Pencere Profili

,

eloksallı pencere alüminyum profilleri

,

gardırop alüminyum pencere profilleri

Ürün Tanımı
Günlük Kullanımda Fonksiyonel Performans
Çizilme Direnci için Geliştirilmiş Yüzey Sertliği

Eloksal, alüminyum profillerin yüzey sertliğini artırarak, çalışma sırasında çizilmelere ve eziklere karşı daha az eğilimli hale getirir. Bu, sık sık kullanılan veya darbelere maruz kalan sürgülü ve kanatlı kapılar için özellikle faydalıdır. Sertleştirilmiş katman, kapının pürüzsüz işlevselliğini ve görünümünü, yoğun trafik alanlarında bile korur.

Pürüzsüz Çalışma için Geliştirilmiş Kayganlık

Eloksallı yüzey, düşük bir sürtünme katsayısına sahiptir ve sürgülü kapıların raylar üzerinde zahmetsizce kaymasını ve kanatlı kapıların sessizce açılmasını sağlar. Bu, menteşeler ve makaralar gibi donanım bileşenleri üzerindeki stresi azaltır, gürültüyü en aza indirir ve kullanıcıların minimum çabasıyla güvenilir, uzun süreli performans sağlar.

Çeşitli İklimlere Uygun Hava Koşullarına Uygunluk

Eloksallı alüminyum profiller, donma kışlarından sıcak yazlara kadar aşırı sıcaklıklarda, eğilme veya çatlama olmadan iyi performans gösterir. Oksit tabakası, termal genleşmeye karşı yalıtım sağlayarak, kapıların yıl boyunca çerçevelere güvenli bir şekilde oturmasını sağlar. Bu uyarlanabilirlik, onları çeşitli bölgelerde hem iç hem de dış uygulamalar için uygun hale getirir.

Yüzey İşlemiEloksallı
Mat mı değil miMat
ŞekilÖzel Ekstrüzyon Şekli
ODM&ODMKabul Edilebilir
MalzemeAlüminyum Alaşım 6063

Yüksek Kaliteli Anodizasyon Mat Alüminyum Profiller Dolap Kapıları için Premium Sınıf 6063 T5 0

Şirket Profili

2015 yılında kurulan Intop Metal Co., Ltd., pencereler ve kapılar için birinci sınıf alüminyum profillerin üretimi ve ihracatı konusunda uzmanlaşmıştır. Alüminyum endüstrisinde 30 yıllık ve ihracat alanında 10 yıllık deneyime sahibiz. Ekstrüzyon ve eloksal, toz boya, ahşap desen ve gümüş, şampanya, bronz, siyah, kahverengi gibi diğer renkler dahil olmak üzere çeşitli yüzey işlemleri dahil olmak üzere tam bir üretim zincirine sahip bir alüminyum ekstrüzyon fabrikasıyız. Farklı pazarlar için çeşitli kalıplarımız mevcuttur. Ayrıca, özelleştirilmiş ürünler sunuyor ve küresel pazara yönelik en rekabetçi yapı malzemesi tedarikçisi olmayı hedefleyerek talep üzerine aksesuarlar tedarik ediyoruz!

Yüksek Kaliteli Anodizasyon Mat Alüminyum Profiller Dolap Kapıları için Premium Sınıf 6063 T5 1

Üretim Üssü

Ana üretim üssümüz 400.000 ㎡'den fazla alanı kaplamakta olup, birçok gelişmiş üretim hattına sahiptir: 5 takım eritme fırını, 15 takım ekstrüzyon hattı, 4 takım yaşlandırma fırını, 1 takım yatay eloksal hattı, 2 takım toz boya hattı ve ayrıca 2 takım kumlama makinesi ve 3 transfer ahşap desen makinesi.

Yüksek Kaliteli Anodizasyon Mat Alüminyum Profiller Dolap Kapıları için Premium Sınıf 6063 T5 2

Profesyonel servis ekibi

Alüminyum profil endüstrisinde deneyimli ve ihracat prosedürlerine aşina profesyonel bir servis ekibimiz var, satış öncesinden satış sonrasına kadar çözümler sunmak için uzmanınız olacağız, 24 saat çevrimiçi hizmetler ve verimli iletişime hazırız.

Yüksek Kaliteli Anodizasyon Mat Alüminyum Profiller Dolap Kapıları için Premium Sınıf 6063 T5 3